[2022] Samen met Rona Kennedy heb ik zes klankverhalen en een achtergrond soundtrack gemaakt voor haar installatie The Unreliable Archive. Rona deed de interviews en Woeha zorgde voor de stembewerking en achtergrond soundtrack.

Hier hoor je een fragment waarin 2 vrouwen vertellen over hun jeugd in Zuid-Afrika onder het apartheidsregime:[2022] Samen met vrijwilligers van het Gents Milieufront de eerste aflevering van hun podcast GMF talks gepubliceerd! Met Woeha hebben we de stemopnames bewerkt en een sound track gemaakt. We zijn ook net begonnen aan de opnames voor aflevering 2.

eerste aflevering van GMF Talks over (hitte)eilanden:[2021] Een synthesizer met een stereo breath controller ontworpen. Je bespeelt een toetsenbord en blaast tegelijkertijd in twee microfoons zodat je vlot met de ruimtelijkheid van de klank kan spelen. Alles is ontworpen in Pure Data. Dit is alvast een audio track die ik gemaakt heb voor de website filmmusic.io. Zowel de hoge als de lage wind-achtige stem is ingespeeld met deze synthesizer ontworpen door Woeha.[2021] Dit interview met zanger Zeger Vandersteene over de Winterreise van Schubert werd opgenomen, bewerkt en voorzien van een soundtrack door Woeha. Dit alles voor cultuurcentrum Postx.